Steyr 760 - Hoe binnenste lagers voorwielen verwijderen

Hallo,

Ik wil graag de conische lagers vervangen. De voorste krijg ik eruit. Maar hoe verwijder ik de achterste? Er zitten vier center in het achterste deel. Zit dit deel erop geschroefd en heb je dan speciaal gereedschap nodig wat in die vier centergaten valt om een stuk eruit te draaien of te trekken?

Het gaat om een steyr 760 vooras 2wd (geldt denk ik voor de hele plus-serie)

Iemand hier ervaring mee?
Harm

Deel dit topic

<{Steyr}>

Reacties

<{Steyr}>
Hier een foto van de betreffende voornaaf

(klik om te vergroten)

Voornaaf steyr 760 met centergat
paulusmahandel
Dit lijkt mij dat je de centers uit moet boren en de bus eraf draaien
fendt2
Heb je de nieuwe onderdelen al binnen wordt het meestal veel duidelijker van.
<{Steyr}>
Het is inmiddels gelukt. Beetje verwarrend was het wel. Ik dacht dat je met een gereedschap hem er via die centers af moest draaien.. Inderdaad centers uitgeboord. Daarna kon ik hem met een doorslag er zo af tikken.Nu met verzonken m4 weer in elkaar gezet. Hij rolt weer perfect! 😀

nu eens gaan kijken naar de gloeispiralen, start moeilijk lijkt niet te gloeien. Als ik m aantrek is het starten lopen..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 760 en hebben de trefwoorden steyr , Stuk , ervaring , vooras , vervangen en 760 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!