Iseki ontkoppelt niet

Heb een lekkage aan beide voorwielen heeft dit iets te maken dat ik ook geen koppeling heb en wat voor olie heb ik nodig voor de koppeling

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Super: Welk type Iseki?
De koppelingsplaat zal waarschijnlijk als gevolg van lange stilstand (''winterrust") vastgekleefd zitten.
Zoek/rijdt naar een plek waar je veilig 'eindeloos' rond kan rijden (nadat je de trekker in versnelling*** hebt gestart). Zo nu en dan trap je het koppelingspedaal in en remt daarbij krachtig. Vroeg of laat zal de koppelingsplaat losspringen.

*** = draai eerst de motor 'flink 'warm. Soms laat dan de plaat al los, maar anders start de trekker vlot bij ingeschakelde versnelling voor de 'dollemansrit').

P.S1.: De volgende keer bij ''langparkeren'' het koppelingspedaal onderin vergrendelen met het speciaal hiervoor aanwezige palletje A.U.B..

P.S.2: Olie: SAE 80W90 "tandwielolie".

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , lekkage , koppeling en iseki geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN