Deutz-Fahr Agrostar 6.08 - Contactslot werkt niet meer

Hallo ,
Wij hadden laatst problemen met onze deutz dat het contact soms wat wegviel of begon te haperen , dit werd erger en erger tot we helemaal geen contact meer hadden.
Toen heb ik het contact slot opengedaan en zo met een ijzeren plaatje 2 contactjes verboden om hem te starten . Dus ik dacht dat het gewoon aan het contactslot lag en heb er dan een nieuw ingestoken , maar als ik nu het contact opzet gaan de wijzertjes heel lichtjes bewegen en de lampjes gaan heel even lichtjes branden en vallen daarna weer uit.
Wat kan de oorzaak hier van zijn ? Heb al gekeken of die slechte massa heeft maar op de massakabel is dit niet het geval. Alle kabeltjes naar het contactslot zijn ook nog netjes aangesloten.
NHfan97

Reacties

paulusmahandel
De stroomdraad doorvoeringen naar de cabine zou ik eens controleren.
stekker verbindingen.
Massa kabel aan de cabine moet goed contact hebben (indien aanwezig)
NHfan97
@paulusmahandel Ja maar die draadjes die van het contact komen, gaan daarna naar een dikke kabelboom , heb ook geen idee waar die uitkomen.
paulusmahandel
Probeer iemand te vinden in je kennissenkring die hier wat meer kennis over heeft dan jezelf.
Ook hier op tf zijn wel mensen die evt wel willen langskomen
jippe
Toen op stage de 6.06 niet wou moest ik een beetje met de lichtknopjes spelen zodat ie weer starte 😑
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.08 en hebben de trefwoorden nieuw , netjes , deutz , contactslot , starten , werkt niet , deutz-fahr en lag geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!