Illustratie van:

Fiat 900 - Fiat rijd niet meer in elkaar tussen koppeling en boite

Beste,

Een Kameraad zen fiat 900 wil niet meer in elkaar rijden aan de ambriage en de boite we krijgen hem toegekregen tot 1cm en dan staat die muurvast weet iemand wat dat kan zijn?

Mvg

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Chritophevv: Vermoedelijk komt de prise-as niet recht voor het toplager.

P.S.: Niet gaan forceren, het moet soepel in elkaar schuiven!
YaMaGa
Ik weet niet of dit bij fiat ook zo is maar bij onze mf 185 was dit net hetzelfde, dit kwam omdat de koppeling,... niet mooi op 1 lijn stonden ( we hbben daar bij de dealer een speciale cone voor mogen haan halen waarmee je alles wel mooi liet op elkaar komen) eens dit gedaan as ging het als een fluitj van een cent..
Wilting NH
Heb je hem wel echt recht voor elkaar staan?
k ben ook een keer tijden aan het martelen geweest, bleek die toch een ietsie scheef te staan, beetje bij gezet, en we reden hem zo weer in elkaar
christophevv
Normaal wel zelf gewoon met lange bouten erdoor voor te centreren maar er steekt wel een nieuwe koppelingsplaat in zou dat een probleem kunnen zijn dat die tedik is? hij heeft zo een stuk laten maken voor de ambriage te centreren.ik vind het gewoon raar dat we hem toe krijgen tot op 0.5cm van de boite
Wimsumar
Beste Christophevv:

Quote Reactie van @christophevv:
er steekt wel een nieuwe koppelingsplaat in zou dat een probleem kunnen zijn dat die tedik is?

Zit de plaat er per ongeluk achterstevoren in?
christophevv
Weet ik niet. hoe kun je dat zien? Kzal het hem is vragen
Wimsumar
Beste Christophevv:

Quote Reactie van @christophevv:
hoe kun je dat zien?

De bus met spiebanen steekt vaak niet even ver aan voor- en achterzijde uit. En/of de plaat heeft een holle en bolle kant.

Wimsumar
Beste Christophevv: In onderstaande link het werkplaatshandboek. Op pdf pagina nr 24 staan 2 typen koppelingen die in de FIAT-900 gebruikt zijn. Ze hebben een verschillende dikte!
(Of de plaat zelf invloed op heeft zie ik overigens zo gauw niet).

tracteurs-someca.fr/docs/800_900_rep.pdf/
Huuuuub
Heb je het koppelingspedaal wel terug gesteld?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 900 en hebben de trefwoorden fiat en koppeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN