CAV pomp mf 65

Hallo allemaal

vanwege dat ik mijn vorige topic perongeluk had verwijderd plaats ik mijn vraag opnieuw

Ik ben aan de pomp van mijn massey ferguson 65 bezig, en vroeg me af waar de gaatjes voor dienen ( fotos ) het bevind zich onder het kapje bij de stopknop
en wat er gebeurd als ik de veer verstel

mvg, wout
woutMF

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Wimsumar
Beste WoutMF: Mijn reactie op hetzelfde vorige topic was kennelijk zo negatief dat de teller op -7 kwam te staan. Nieuwe pogingen deden de teller weer langzaam oplopen naar 0, zonder dat de reactie zichtbaar werd. 😉
Ik zal het nogmaals proberen 😄 :
In onderstaande link afbeeldingen en uitleg van de werking van het +/_ 50 jaar oude fraaie stukje techniek, de CAV-brandstofpomp:

annatefka.com/perkins/cav-pomp.pdf/

Om de pomp "meer cc" te geven (de ander vraag in het verwijderde topic) moet je de fotoreportage van Atlaspower bekijken en de omschrijvingen die eronder staan lezen:

tractorfan.nl/picture/837914/…

(Klik links of rechts op de foto voor de volgende/vorige foto van de reportage (8 stuks) ).
woutMF
@Wimsumar Heel erg bedankt! ik zal het eens op me gemakje doorlezen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden massey ferguson , mf , ferguson , brandstofpomp en pomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!