Zetor 3511 - Mijn 3511 heeft een lekkende cilinderkop.

Mijn Zetor 3511 bj 1967? heeft een lekkende cilinderkop. Is een reparatie redelijk zelf te doen en zijn er speciale dingen waarop ik moet letten? Al b.v.d. voor een reactie
jokal

Reacties

Als je een beetje handig bent is daar niks moeilijk aan. Kleppendeksels eraf, verstuivers eruit, kleppen eruit, in- en uitlaat en waterleiding eraf en dan de koppen zelf los. Nieuwe pakking ertussen en alles terug monteren. Wel goed opletten dat je de kopbouten op het juiste moment vastzet (16kg). Ik heb juist zelf de motor van mijn 4511 opengesmeten om de bussen en pistons te vervangen, als je wil kan ik wel wat foto's doorsturen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 3511 en hebben de trefwoorden zetor en cilinderkop geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!