Illustratie van:
8

Ford 8210 - Heeft iemand ervaring met de elektro hef?

Ik denk er aan om een ford 8210 lll aan te schaffen vandaar deze vraag

Deel dit topic

Reacties

Hoi Hendrik wat is de vraag
@Patrick8210 hoi of de hef goed of slecht is. Bediening op spatborden goed is?
@hendrik8100 dat is een kwestie van testen of het werkt. Mijn ervaring is bij storing eerst de bedrading nakijken op beschadigingen of scheurtjes. Heb bij mij al enkele draden opnieuw geïsoleerd of vervangen.
+1
Tis geen succesverhaal zeg ik altijd
+1
@RPCounty dus dat wordt een gok als t goed werkt
+1
Heb het alleen van horen zeggen. Als t werkte was het perfect, alleen waren de storingen dusdanig dat de mij bekende 8210 zijn laatste dienstjaren heeft gewerkt als trekker zonder hef.
Persoonlijk zou ik er nu alleen nog een met electronische hef kopen wanneer ik de hef er niet van nodig had.

De electronische hef van de 40 serie is anders, heb hier goede ervaringen mee, storingen zijn goed te verhelpen en betreffen tot nu toe alleen 2 storende/versleten potmeters.
@jammermaarhelaas ok bedankt voor je info

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8210 en hebben de trefwoorden ford , ford 8210 en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN