Illustratie van:

John Deere 3040 - Gezocht: spatbordsteunen

Hallo,

Ik ben opzoek naar spatbordsteunen links en rechts voor een john deere 3040. Ivm nieuwe wielen (540/65 R28) passen de orginele spatborden + steunen niet meer, heb al wel spatborden maar dus geen steunen. Als iemand ze heeft hoor ik t graag.

Mvg, Roesthuis

Deel dit topic

Reacties

johndeere 2650
Wel goed opletten wat voor spatbord steunen je neemt zijn aantal verschillende in. op de hoogste stand ging het ook niet?
3130ls
Kan je er geen stuk tussen lassen?
mdoornekamp
Je voor banden zijn ook wel aan de grote kant voor zo'n trekker
+1
aad3040
Als het goed is zijn de huidige spatbord steunen van buis gemaakt, zoek een stukje buis wat er in gaat en verleng de zaak , je kunt het weer vast zetten met de bouten die gebruikt worden om de spatborden vast te zetten. Word het alleen een kwestie van andere spatborden kopen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3040 en hebben de trefwoorden spatbord , john deere , wielen , links en spatborden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!