Even voorstellen: bos automaterialen

Over Bos Automaterialen
Bos Automaterialen is reeds 3 generaties een begrip in Rotterdam en omgeving! Vanuit ons bedrijf aan de Veilingweg bedienen wij particulier en zakelijke klanten.

Wij staan voor een no-nonsense aanpak waarbij waarden als service en betrouwbaarheid nog hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zijn zeer hulpvaardig bij het vinden van oplossingen.

U kunt bij ons terecht voor al uw auto-onderdelen en gereedschappen. Bovendien vindt u bij ons ook nog een grote voorraad N.O.S. (New Old Stock)

U bent welkom aan onze afhaalbalie, maar u kunt indien gewenst ook gebruik maken van onze bezorgservice!
Afvlakken Cilinderkoppen

Onze automaterialenzaak is tevens uitgerust met een draaibank voor remtrommels en remschijven. Daarnaast beschikken we over een vlakbank voor het afvlakken van cilinderkoppen. Een cilinderkop kan afgevlakt worden wanneer deze vervormd is of krom trekt. Deze problemen worden veroorzaakt door hoge drukken en materiaalspanningen. Gevolg is dat er een hoger olieverbruik is en een lager rendement uit de motor. Onze medewerkers staan garant voor een vakkundige uitvoering en geven u graag een passend advies.

Deel dit topic

Reacties

varken
jehan
Pieieieieieieiep
radium45
Vanmorgen @SJB533 al bericht gedaan maar die slaapt nog.
Sanderrr
En wat heeft dit met trekkers te maken? Lijkt me meer een soort advertentie.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden motor , advies , bos , rendement , cilinderkop , rotterdam en garant geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0