Illustratie van:

Ford 7000 - Waar opte letten bij de aankoop van een ford 7000?

Ik ben van plan een ford 7000 te kopen die ik helemaal wil restaureren maar waar moet ik bij de aankoop naar kijken? alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

ford3000case745
Lekkage's, remmen, koppeling, carterdruk, speling op stuur en fusee, plaatwerk en chassis enz... En let ook op je gevoel
boegie
En of er geen water bij de olie zit
DualPower
Als je het mij vraagt vooral de motor en het plaatwerk, die zijn namelijk het lastigst om te repareren. Lekkage's en versleten delen kun je vervangen (moet ook om hem weer netjes te krijgen), daar komen kosten bij maar is wel nuttig/leuk om te doen. Dus carterdruk, klop in de motor etc zou ik scherp op zijn.
mklok
Let op dat het de originele motor er in zit. Geen ster motor kan je zien aan de ribben op de zijkant van de motor. En wat wil je er voor uitgeven ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 en hebben de trefwoorden ford , kopen en aankoop geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN