Mc-Cormick D 439 - Zwarte rook met koude start onregelmatig lopen

Hallo hier een Cormick staan D439 motor gereviseerd bij revisiebedrijf onderblok alles nieuw cilinderkop afgevlakt kleppen geslepen verstuivers getest. Gloeien doet hij ook is allemaal getest maar bij de koude start slaat de motor slecht aan en rookt hij git zwart en loopt dan ook onregelmatig. Echter wanneer hij een minuut of 5 heeft gelopen is er niks meer aan de hand loopt prachtig rookt nauwelijks als een zonnetje kan iemand mij vertellen wat hier de oorzaak van kan zijn toch brandstofpomp ??
daan76

Reacties

Fast Eddy
Bedoel je een koude start met een paar graden vorst? Of dat je hem de eerste keer start?
daan76
@Fast Eddy koude start geen vorst schuur is verwarmd !
steyrlanzboy
@daan76 als het witten rook was is bij jullie de paus gekezen
Fast Eddy
Vreemd. Je moet bij deze trekkers lang gloeien ongeveer 15 tot 20 seconden.
daan76
Klopt gloeien doet hij perfect ook alles nieuw gloeistiften hebben wij altijd minder risico s is onze ervaring zoeken nog weer verder!
mauser
Mischien duurt het te lang voor de brandstof pomp gaat regelen door Mischien vuil in de pomp?. Ik weet niet persies wat voor pomp erop zit.
mestyle
Motor is nog koud en daardoor nog geen mooie verbranding ? zwarte rook door niet goed verbrande diesel. naar paar minuten cillinder temperatuur goed en mooie verbranding
mauser
@mestyle dan zou dat met elke oude trekker zijn. En dat is zo. Ik heb nog nooit gitzwarte rook uit min 240 zien komen. Ook niet bij de dexta van mijn maat en vergelijkbare trekkers
yoohan
Luchtfilter mooi schoon? Als die dicht zit wil die ook wel roken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 en hebben de trefwoorden prachtig , rook , nieuw , slecht , brandstofpomp , motor , zwarte rook , cormick , rookt , cilinderkop en verstuivers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!