Mini tractor kopen, tips zijn welkom:)

Goede avond,

Voor mijn ouders in de tuin zoek ik versterking. Het doel is om een minitractor ( niet super veel ruimte vandaar de keuze voor een mini) te kopen met een voorlader om aarde te kunnen verplaatsen. Daarnaast slepen we regelmatig met bomen en is het handig om aanhangers tot 1500kg te kunnen verplaatsen. Ik heb er ervaring met kubota's maar voor de rest niet, ik heb het idee dat de B7001 wel goed past bij de wensen.
Ik zelf heb twee Volkswagen kevers en ben regelmatig op het forum te vinden, zijn er op dit forum ook actieve leden? 😄 Alle tips zijn welkom over merk, typen en aankoop tips.

Fijne avond en alvast bedankt,

Groet Tommy t Hart

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Topmmy 't Hart: Kijk je ogen uit op onderstaande occasionlijst.
(Ik vind de 25 p.k. trekkertjes (met voorlader) in verhouding niet duur ten opzichte van mini's van pakweg 17 p.k.. Voor het grondwerk met voorlader lijkt me een Kubota B7001 dan ook aan de lichte kant. (Ik heb zelf een ISEKI van 13 p.k.).

noordmachines.nl/mini-tractoren/
Yanmarthomas
@Wimsumar niet tegen jou bedoelt sorry heb. M vewijdert
Wimsumar
Beste YanmarThomas:

Quote Reactie van @Yanmarthomas:
niet tegen jou

Ik kom net terug van de laatste ronde in de veestal. Ik heb kennelijk wat gemist.

Maar mij maak je hier niet bang. 😛
Yanmarthomas
@Wimsumar wat onder je staat schreef ik naar je misclick
Yanmarthomas
Koopt NOOIT NEVER een trekker met elektronica kan alleen maar kapot heb dr ook 1 gehad eerste dag deed de hef het al niet meer koop gewoon een mechanisch heb ik nu ook werkt perfect
Yanmarthomas
En b7001 is te licht voor een voorlader veel mensen hadden zoon ding met voorlader maar was telicht

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden voorlader , mini tractor , super , tractor , slepen , kopen , bomen , ervaring , merk , minitractor , aankoop , volkswagen en mini geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0