Gezocht: Documentatie john deere 1630 Update volledige werkplaatshandleiding staat nu op tf

Goeiedag,

Is er iemand die mij kan helpen aan documentatie van een john deere 1630. Gebruikershandleiding, werkplaatsboek of iets dergelijks. Wat het is maakt me niet heel veel uit, want het is al meer dan ik zelf heb.

Mvg Robbert

UPDATE. Op de site bobcatmanualonline.com/ heb ik de engelstalige werkplaatshandleiding kunnen vinden voor 20 dollar, en als goeie tf'er heb ik de volledige 368 pagina's geupload op de site, te vinden onder: kopje machines en dan bij de 1020, 1120 en 1630.

Trefwoorden:
Werkplaatshandleiding
Manual
John deere
1020
1120
1630

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste RobbertK: Ga naar onderstaande website en klik op [New Parts Catalog]. Doorloop het keuzemenu (landbouw--> trekker--> model).

jdparts.deere.com/servlet/…

Manual J.D.-1830:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…
robbertk
@Wimsumar die jdparts ken ik inderdaad, alleen waar ik dan voornamelijk probeer te kijken is hydrauliek, en die plaatjes laden dan weer niet...... die andere is wel interessant dat is al meer dan ik zelf heb kunnen vinden
Wimsumar
Beste RobbertK

Quote Reactie van @robbertk:
plaatjes laden dan weer niet

Hier geen probleem: doorklikken en afbeeldingen verschijnen. (Maar ja, ik heb koperdraadinternet en een XP-Windows computer. 😉 ).
robbertk
@Wimsumar tja dan moet ik het ook maar is op me flaptop proberen inplaats van mijn telefoon.
Wimsumar
Beste RobbertK: Documentatie verkrijgbaar bij Piet Everts, voor de prijs van een paar dagen internet:

ronwerkman96.wixsite.com/evertslandbouw/…
robbertk
UPDATE. Op de site bobcatmanualonline.com/ heb ik de engelstalige werkplaatshandleiding kunnen vinden voor 20 dollar, en als goeie tf'er heb ik de volledige 368 pagina's geupload op de site, te vinden onder: kopje machines en dan bij de 1030, 1130 en 1630.

Edit. Heb alleen een foutje gemaakt hadden de 1020, 1120 en 1630 moeten zijn?

Trefwoorden:
Werkplaatshandleiding
Manual
John deere
1030
1130
1630
+1
SJB533
Quote Reactie van @robbertk:
Edit. Heb alleen een foutje gemaakt hadden de 1020, 1120 en 1630 moeten zijn?

Aangepast. Klopt ook wel. de 10/1130 kwamen een paar jaar later. Volgens mij zijn die ook alleen geleverd met de nieuwe motorkap, gezien de bouwjaren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , machines en werkplaatsboek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0