Illustratie van:

Fiat 466 - Hoe zit het met de maat van de velgen?

Hey,

De velgen van onze fiat 466 zijn doorgerot.... zo erg dat bij 1 van de banden de lucht er via het ventiel uit loopt...
Nu probeer ik 2 stuks gebruikte velgen te vinden maar ik kom er niet uit. Wie kan mij wat vertellen over de verschillende maten etc.? Een meetlint is natuurlijk de kortste klap maarja meten gaat moeilijk via internet...

Deel dit topic

Reacties

verwijderd
rommert14
@JD3010 Er ligt nu 12,4 R32 onder
kramer
Bij die band breedte hoort velg breedte W10 x 32.
rommert14
@kramer En hoe zit het dan met de gaten in de velg? past dat standaard of zijn daar ook weer verschillende maten in?
kramer
@rommert14 Ik denk dat jij de gaten in de hart plaat bedoeld voor montage aan de trekker, en dat zal bij jouw de kleine steek zijn met gat van 150 met een steek 203 mm.
mauser
@kramer de kleine steek..
Hoeveel verschillende zijn er? Zf groot en klein. En kleine steek van ford en mf die ook weer grote steek hebben op hun grotere trekkers. Heeft (bijna) elk merk een aparte steek?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 466 en hebben de trefwoorden fiat , banden , maat , lucht , meten en velgen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0