John Deere 2650 - Ik wil een extra bediening voor de hydraulische hefinrichting en heb een distribit

Ik heb een nieuwe distribiteur voor de hydraulische bediening bij geplaatst van een ander (goedkoper!) merk dan Jhon Deere. Deze werkt echter niet samen met de originele distribiteur omdat John Deere een gesloten hydraulisch systeem hanteert. Kan ik dat toch aanpassen?

Deel dit topic

herman-olieslagers

Reacties

deeremeneer
Er zijn ventielenblokken waar je zo een stop in kunt draaien zodat het een gesloten blok word. misschien kan dit bij jou ook . Wat voor blok heb je nu gekocht?
Hallo,

Is het goed als ik je dat morgen laat weten, want iemand anders heeft die gemonteerd en weet precies wat voor blok dat is.

Groeten, Herman
Een beetje laat met mijn reactie, maar druk.

(klik om te vergroten)

Nieuw ventielblok. De gele slang is aangesloten op een van de retourleidingen van het bestaande blok.

(klik om te vergroten)

Maar bestaat er geen schema van het ventielblok dat er nu in de 2650 staat? Wij weten niet of je zomaar een retour kan afsluiten.
+2
Bert353
Als je nu een origineel JD blok had geplaatst was je al aan het werk geweest, zonder deze problemen, begrijp ik dat goed?
stephan-inter
@Bert353 klopt.
Gevalletje goedkoop is duurkoop.
verwijderd
+2
Jasperfendt
@JD3010 Dan komt de trekker mooi in de olie te staan dan roest die ook niet 🙈
Jullie hebben gelijk, maar is er geen oplossing zonder een nieuw blok te moeten kopen?
redeagle14
@herman-olieslagers poort c lijkt een drukdoorvoer te zijn. Daar moet de juiste plug in om hem passend te maken voor jd. Een AE plug en die afdoppen. Of een AEK plug.
Wimsumar
Beste Herman-Olieslagers:

Quote Reactie van @herman-olieslagers:
maar is er geen oplossing zonder een nieuw blok te moeten kopen?

Informeer naar prijs en beschikbaarheid bij (John Deere) demontagebedrijven:

ronwerkman96.wixsite.com/evertslandbouw/aanbod/

agri-parts.nl/
Bedankt dat er iemand positief meedenkt, maar je zult al wel begrepen hebben dat ik geen tractorkenner ben en dus ook niet weet wat een AE of AEK plug is. Ik heb een vriend die veel technische kennis heeft en dit voor mij geïnstalleerd heeft. Hij heeft zelf een volledig hydraulisch systeem voor zijn Same tractor uitgebouwd, maar van het gesloten systeem van John Deere wist hij niets.
redeagle14
@herman-olieslagers een AE is een drukdoorvoer bij​ een open systeem. Als je die afsluit is hij voor een JD systeem. Veel hydrauliek fabrikanten hebben een kant en klare plug voor JD systeem.
Bedankt, redeagle, ik zoek het uit.
Redeagle,

Kan je ook laten zien hoe zo'n plug eruit ziet? Ik moet dat hier in Frankrijk gaan zoeken en kan dan best met een afbeelding op de proppen komen;
Bert353
@herman-olieslagers Frankrijk hé, Succes!!!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2650 en hebben de trefwoorden john deere , hefinrichting , bediening , hydraulisch , merk en hydraulische geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!