Televisie programma 3man sterk op tv



3mam sterk

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad?

Deze aflevering speelt zich af op de boerderij en je lacht je je het apelazerus

Deel dit topic

Reacties

marc102
Haha das wel een cultuur shock zeg maar...
Soort geer en goor over de vloer zonder die belachelijke geer en goor 😆
Dit is bij jou?
+2
Favorit614
@marc102 Het bedrijf van z'n ouders.
+1
930triplemaaier
@marc102 dit is bij mn ouders idd.
mn vriendin komt er ook nog in voor
trean
Mooi stukje tv. Reclame voor de sector.
Wimsumar
Beste Triplemaaier930:

Quote:
je lacht je je het apelazerus

Ja, ironisch.
Iedere professionele erfbetreder op een veehouderijbedrijf moet geregistreerd, gecertificeerd, geaccrediteerd en wat dies meer zij, zijn om (van de veehouder zelf) handelingen te mogen verrichten. Een drietal 'onverlaten' mogen zomaar overal hun neus tussen steken, tot en met het rectaal visiteren van een koe toe.
trean
@Wimsumar zij doen net zoveel aan hygiëne als de gemiddelde stageloper, loonwerker, zzp er en uitzendkracht.
Wimsumar
Beste Trean:

Quote Reactie van @trean:
zij doen net zoveel aan hygiëne

Daar is het mij zozeer niet eens om te doen, maar op de keper beschouwd, wie laat een nietsvermoedende bezoeker nou mestschuiven in de stal (ook al is het gemotoriseerd op de Bobman)?
De ander doelgroepen die je noemt komen met de inzet iets in de praktijk van en/of bij jou te willen leren of iets beter te doen dan dat je zelf kan.
Je moet het programma gezien hebben om er een oordeel over te kunnen vellen. Gezien het quasi informatieve/entertainment karakter geef ik het een nul.
+1
trean
@Wimsumar ik heb het programma gezien. Vergeet niet dat ze er van s ochtends 8 tot tijdens het melken (18:00?) hebben gefilmd. Waarschijnlijk minimaal 2 camera's aanwezig geef al snel 14 uur beeldmateriaal als ze 2/3e van de tijd aan het filmen zijn. Ze laten maar 15 minuten werk op het bedrijf zien. De rest is intro en lunch. Het moet er ook niet te moeilijk uitzien anders gaan mensen niet solliciteren op de vacature. Dus ff voor de film een minuutje spuiten en dan mag een vaste medewerker het nog een keertje doen.
+1
930triplemaaier
@trean klopt helemaal wat je zegt
voeren van de koeien is normaal rond half 10 wel klaar maar speciaal voor de opnames is er een wagen later gevoerd. insemineren hetzelfde en zo kun je nog wel even door gaan.
walker1
@930triplemaaier Al het oud ijzer op de boerderij is nu zeker ook opgeruimd?
+1
930triplemaaier
@walker1 haha zoiets

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden boerderij en tv geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN