Illustratie van:

MB Trac 800 - Werking hefinrichting en diepteregeling

Hallo iedereen

Heb de MB trac nu in gebruik, en merk dat de lift raar reageerd bij het heffen. De hef gaat pas omhoog als ik de hendel al een heel stuk heb verschoven, maar dan stijgt de hef ook in een keer redelijk hoog. Ook Is er nog een kleiner hendeltje bij, waar dient deze voor?
Is er iemand die me meer uitleg kan geven over de hef van de MB trac en de diepteregeling

MVG Jan

Deel dit topic

Reacties

Senden
Met het kleine hendeltje kan je de hefdaling mee vastzetten.
Ik heb hetzelfde probleem gehad met de hefinrichting en bij mij was de bedieningkabel stuk waardoor deze continue op diepteregeling stond.
jan_case745
@Senden dus als hij continue op diepteregeling staat gaat de hef zo reageren? Maar de kleine hendel heeft dan eigenlijk maar 2 standen als ik het goed begrijp: diepteregeling aan of uit, of zit ik dan fout?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 800 en hebben de trefwoorden hefinrichting , hef , werking , merk en hendel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0