Illustratie van:

Massey Ferguson 6465 Dyna-6 - Holle pijp laten maken

Hallo ik heb een vraag over een holle pijp voor op onze MF6465. ik en mijn vader willen graag een holle pijp op de trekker, maar weten eigenlijk niet waar we moeten beginnen. het liefst houden we de originelen pijp. Dus hebben we er het liefst gewoon eentje bij. Weet iemand een adres of een site waar je een holle pijp zou kunnen kopen/laten maken? Of hoe je er een zou kunnen maken?

Deel dit topic

Reacties

mfboer
Heb hier wel een site gevonden die ze maakt. rvstractoruitlaten.nl/
+1
massey6465
@mfboer leuke site staat alleen niks meer tekoop
mfboer
@massey6465 klopt bij de massey ferguson heeft nog nooit wat gestaan. Je kunt ze altijd een mail sturen met wat je wilt dan reageren ze vast wel.
RobVolvo
Het lastige gedeelte bij zulke MF's is het 6-kant stuk onderaan de demper/pijp, deze moet zo mooi passen dat hij er goed op en af wil, maar wel zo sluitend dat hij niet gaat lekken. Verder kun je overal wel aan rvs buis komen denk ik...
massey6465
@RobVolvo dankje wel voor de tip!
Piet1960
Contratec Werkendam
+2
1046
Wil nie moeilijk doen maar de meeste pijpen zijn hol
massey6465
@1046 ja snap ik maar een straight pipe ofterwijl gewoon een pijp zonder demper.
MaxxuM4ever
Je zou ook nog het zeshoekige deel van een sloper kunnen afhalen en dan met een overgangs elektrode aan de rvs straight pipe lassen.
massey6465
@MaxxuM4ever ja zou ook kunnen bedankt voor de tip;)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dyna-6 en hebben de trefwoorden trekker , massey ferguson , ferguson , dyna-6 , massey en rvs geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0