Illustratie van:

Fordson Super Dexta - hoe sluit ik mijn alternator aan ?

Dag iedereen
Voor mijn eindwerk op school ben ik mijn fordson super dexta aan het opknappen. Ik ben een de elektrisitijt terecht gekomen en daar steld zich het volgende probleem. Ik moet de alternator zien aan te sluiten. Maar ik heb hier op school nog geen les over gehad. Op het elektrich schema staat dat ik de rood/witte draad (die uit de F uitgang van de contole box in het dash board komt) op de F terminal van de alternator moet aansluiten. En de geel/witte draad aan de D terminal (richting de controlelamp en naar de D poort van de controle box). De D terminal is gemakelijk te vinden aangezien deze op de alternator staat aangeduid. Maar de F terminal vind ik niet. weet iemand van jullie mieschien waar ik deze kan vinden ? Ik zal een foto proberen toevoegen van mijn alternator.

met vriendelijke groet
Toon

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Toon.M.:

In onderstaande link de vragenlijst/vraagbaak van de FORDSON (SUPER) DEXTA. Een aantal gaat over de dynamo/alternator. Wellicht kun je je antwoord er in vinden.

tractorfan.nl/machine/fordson/…

FORDSON DEXTA vraagbaak:

tractorfan.nl/machine/fordson/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Dexta en hebben de trefwoorden super , school , Opknappen , schema , fordson , dexta , controle en aansluiten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0