Illustratie van:

John Deere 3030 - John deere 3030 gaat niet in de achteruit, wat kan dit zijn?

Hallo,

Ik ben deze week gaan kijken voor een John-deere 3030. Alleen heeft deze tractor een probleem in de versnellingsbak. De tractor gaat niet achteruit, wel vooruit. Wie weet wat dit kan zijn? De eigenaar denkt dat het maar een klein probleem is waarschijnlijk iets met het schakelmechanisme? Heeft iemand hier ervaring mee.

Bedankt!!

Deel dit topic

Reacties

spotmelker
De schakelvork die het achteruit-tandwiel schakelt los van de schakelstang?
3130ls
En hoe schakelt hij de hoge en lage vooruit?gewoon soepel? Misschien dat de schakel vork van de versnellingspook versleten is.
Dat dacht ik zelf ook al, in de hoge en lage vooruit schakelt hij goed. In de achteruit kan ik hem gewoon schakelen maar er gebeurt niets.
3130ls
@johndeere1020power anders zal of de schakeldeksel eraf moeten of de hefdeksel.
3130ls
Voel je wel weerstand?
3130ls
Ik denk dat de bak uit elkaar moet maar misschien heb je geluk dat de schakel vork versleten is maar dan zou je ook niet vooruit kunnen schakelen. In de bak gaan 2 stangen naar achteren misschien dat daar wat mee is.je komt er pas achter als je m open maakt
verwijderd
+1
3130ls
@JD3010 ja je heb gelijk ook.de hoge gearing zit apart
verwijderd
3130ls
@JD3010 en dat is
JohnDeere5720
@JD3010 Nu worden we nieuwsgierig 😉
verwijderd
+1
3130ls
@JD3010 nou?door niks te zeggen 😂
marc102
@JD3010 Nou vertel?
Ben vooral benieuwd naar de link tussen een aap en een john deere versnellingsbak 🐒

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 en hebben de trefwoorden john deere , tractor , versnellingsbak en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!