Illustratie van:

New Holland M 160 - Dieptecontrole problemen met elektronica

Het oranje lampje blijft branden op het hydrauliekbord , normaal hoort het groen lampje steeds op en neer te gaan bij het ploegen ! maar steeds komt na een tijdje het oranje lampje branden na enkele minuten , wie kent de oorzaak ?

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Er komt verder geen foutcode in je Dashboard te staan? Anders ff langs je dealer on hem uit te laten lezen. Het oranje lampje betekend dat er een storing is.
Fordje4600
@nhmonteur weet u wat de foutcode sgr 236 van een tvt 170 is? Vanmorgen gaf hij sgr 136 aan (transmissiefilter) en nieuw filter in gedaan en paar uur later sgr236?!
nhmonteur
@Fordje4600 Sorry voor de late reactie, hier je antwoord

(klik om te vergroten)

Fordje4600
@nhmonteur hij vergrendelt wel gewoon dus ik denk lucht in het systeem omdat de fout optrad na het filter vervangen, nu is het probleem ineens weg. Bedankt voor de moeite, staan deze foutcodes in het meegeleverde TVT-boek?
nhmonteur
@Fordje4600 ik denk het niet, heb deze uit het werkplaatshandboek.
Fordje4600
@nhmonteur ow dan moeten we zoiets zien te vinden, vind het altijd wel interesant om meer over de trekker te weten komen als alleen het onderhoudsboek 😃
Brouwerdk
Knippert het oranje lampje? Zo ja in wat voor maat gaat dit en zijn er snelle en langzame knipperingen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland M 160 en hebben de trefwoorden ploegen , new holland , lampje , groen en oranje geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0