Ford 7710 - Ervaring ford 7710 goed of slecht

Hallo tf'ers,

Ik zit een beetje met het idee om in de latere toekomst een 7710 aan te gaan schaffen puur voor de fun. Nu is mijn vraag of deze tractoren van goeie kwaliteit zijn of juist een hok op wielen met een bult lawaai... Het schijnt niet de beste van de ford geschiedenis te zijn. zelf hebben we nu een 5610 is dit een beetje te vergelijken met hoe het rijd en werkt in het gebruik? gr jan
jannie2001

Reacties

boegie
Er is geen een trekker slecht, anders waren ze niet gemaakt
Fordje4600
Wij hebben een 7710 generatie 1 gehad en die wilden niet zo fijn schakelen, maar voor de hobby is dat kleine euvel het waard. Verder beviel die ons goed en was beresterk
ford3000case745
Me pa heeft vroeger op een 7710 gewerkt bij de loonwerker alleen hij zij dat het schakelen niet zo fijn was en er totaal geen pit in zat.
jasper01
We hebben er 2 en gebruiken ze nog overal voor 4 cylinder turbo 104 pk volgens mij
jasper01
Voor hun tijd waren het goede trekkers bouwjaar vanaf 1982 tot 1989
Henk 1120
Prima trekkers! Als ik er tijd voor had zou ik zelf ook wel zoiets willen hebben...
+2
jammermaarhelaas
Topictekst:

Quote:
Het schijnt niet de beste van de ford geschiedenis te zijn

Dan kan het nog steeds een hele goede tractor wezen. Het is een opvolger van de legendarische 7000.
Wat ik over de 7710 gehoord heb (loonwerker die met Ford werkt, en een landbouwer die ook met Valtra werkt) zijn het degelijke tractoren.
Vooral wanneer je hem koopt voor de lol, dan zal er van de tractor weinig gevraagd worden, en loop je niet tegen zijn grenzen aan. Want je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat een tractor van 30 jaar oud al heel wat meegemaakt zal hebben, welk merk of type dan ook.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7710 en hebben de trefwoorden ford , goed , slecht , wielen , jan , motor , tractoren , ervaring , fun en toekomst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!