Fendt 313 Vario - Waar instellen tijd (klok) te vinden

Een beetje onnozele vraag,
maar van onze nieuwe trekker een fendt 313 s4 profi. kan ik nergens vinden hoe ik de klok moet veranderen. ( en hij staat nog op wintertijd)
heb het boek er al op nageslagen maar kan niks vinden, heb het menu in zowel het dashboard, als het scherm van de trekker zelf doorgespit. maar kan het niet vinden.
in het oude type 300 stond het wel gewoon in het dashboard.

weet iemand waar ik de tijd kan verstellen?
Jahn

Reacties

6530JD
Bel de dealer.
unipower
Als het goed is in de terminal, op het dashboard zitten geen knoppen meer dus zal daar wel moeten. Ik gok bij het huis icoontje met een sleutel erin 😉
+3
walker1
Niks doen en dan staat over precies 180 dagen de tijd weer goed.
+1
valmet6400power
@walker1
Hahaha, koop je zon dure trekker kun je niet eens met instructies uit het boek de tijd veranderen 😂
Wimsumar
Beste Valmet6400Power:

Quote Reactie van @valmet6400power:
met het boek

Ook nog een duur boek er bij?
Een kermishorloge gaat al automatisch van zomer- naar wintertijd en v.v.! (Maar ja, die Kwalitatief-Uitermate-Teleurstellende-dingen halen de wisseling der seizoenen meestal niet. ).
Fendt926Driver
Op het zij paneel zitten de knoppen om de klok te verzetten. Is met de knoppen te verstellen waar je ook de aanvang vario trap snelheid mee instelt.
je ziet vanzelf ook het klok icoontje voorbij komen.
JJ
Bij de display instellingen kun je de datum en tijd instellen.
fendt308-driver
Naast het touchscreen zitten een paar knopjes. Druk op degene rechts onder dan kom je op zo'n scherm waar je ook tussen dag en nacht kan wisselen. Druk dan van de 4 knoppen op de rechts onderste. Dan kom je op een scherm en of daar staat de tijd of nog 1 scherm verder verstopt. Maar als je ff kijkt kom je er wel uit denk ik succes
Jahn
@fendt308-driver ik zal het morgen es even proberen !
Jahn
@fendt308-driver tis gelukt! Bedankt! Moet je ook maar net weten trwnz 😛
fendt308-driver
@Jahn
Ik heb ook lang gezocht ja😅
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 313 Vario en hebben de trefwoorden vario , trekker , fendt , tijd , dashboard , type , 300 , Nieuwe trekker , type 300 en boek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!