Illustratie van:

Steyr 540 - Weet iemand een site voor onderdelen

Hallo, weet iemand een goede site waar ik onderdelen kan vinden voor mijn steyr 540?

Ik ben deze namelijk aan het opknappen en zoek daarbij nog wat onderdelen zoals, breedte lichten, koplampen, embleem enz...

Deel dit topic

Reacties

fendt farmer309c
Histoparts of zo of misschien bij steyr club Nederland/belgie
Fendtturbomatic
@fendt farmer309c histoparts heb ik al gekeken maar daar is het assortiment best klein voor een steyr 540 maar bij steyr club Nederland / België kan ik wel is gaan kijke bedankt!
+1
steyrman
Op de site van gady.at hebben ze ook veel Steyr spullen te koop en op ebay.de staan ook vaak nieuwe onderdelen te koop zoals koplampen en de achterlampen.
Fendtturbomatic
@steyrman dankjewel! Gady.at is een goede site waar ik veel aan heb!
+1
Wimsumar
Beste FendtTurbomatic: Verlichting, embleem, enz.:

jansenduiven.nl/pages/ondcat.php/…
Fendtturbomatic
@Wimsumar dankjewel voor de reactie
kees-steyr
Ik heb onderdelen besteld op oldifan. Als je daar lampen wilt kopen moet je even aangeven of je lichte of donkere versie wilt. Anders krijg je twee verschillende lampen toegestuurd.
Fendtturbomatic
Dankjewel @kees-steyr ik zal is kijken
Bert353
@kees-steyr lamp aan of lamp uit?? :-))
Frankhoenderloo
Voor wie nog eens op dit onderwerp zoekt steyr-deimel.at/ heb ik onlangs onderdelen besteld, die hebben veel en alles netjes in catogorieen staan dat zoekt wel zo makkeljk. als je een beetje duits kan is dit wel een goede optie.
contitour
Jansen in Duiven (bekend van Hanomag) zijn destijds overgestaps naar Steyr. Volgens mij hebben ze daar ook nog wel het een en ander aan onderdelen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 540 en hebben de trefwoorden steyr , Opknappen , onderdelen en embleem geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0