Verschil Ford Gen 1 en Gen 2

Beste tf'ers,

Ik ben niet zo thuis in Ford dus vroeg me af of er veel verschil zit bij de Ford (TW 25) tussen de Gen 1 en Gen 2. En dan vooral de cabines, zijn deze van binnen compleet anders of is het meer een kwestie van andere bekleding?

Mvg. Thomas

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Overweeg je een overstap?
@jammermaarhelaas weet u raad?
Thommie
@valmet6400power Zeg nooit nooit haha
jammermaarhelaas
Ik ben niet thuis in de TW serie, maar over het algemeen zijn de gen 2 types in de cabine net weer wat luxer, met name qua geluidsniveau, en bijvoorbeeld kleurcodering van de externe ventielen. Ook zitten er 2 verstralers en 4 werklampen in de dakrand van de cabine.
Er zal ongetwijfeld meer verbeterd zijn, allicht dat iemand anders hier wel weet wat.
Thommie
@jammermaarhelaas Bedankt voor je reactie!
DualPower
Grootste verschil is volgens mij inderdaad de cabine, wat het een veel modernere trekker maakte. Stiller, werklampen rondom, luxer afgewerkt interieur met gestoffeerd plafond met een noodluik/klep erin. Nog altijd een betere en gebruiksvriendelijkere cabine dan veel moderne trekkers 😀

Verder is hij donkerder en zitten er mooiere stickers op. Technisch zijn er volgens mij weinig verschillen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!