Illustratie van:

Massey Ferguson 6465 Dyna-6 - Hydrolisch demp klepje voor een holle pijp

Hallo,
Ik wil graag een open pijp/pijp zonder demper op de trekker. Mijn vader is eigenlijk bang dat dit teveel herie geeft. Daarom heb ik een beetje rond gevraagt of daar een oplossing voor is. Ik heb me daarna dus door een vriend wijs laten maken dat er een hydrolisch demp klepje voor onder de pijp/uitlaat bestaat. dat als je van de herie af wil dat je hem op dempen kan zetten, en anders gewoon op herie kan zetten. Is dit mogelijk? Zo ja. Waar zou ik dit kunnen kopen? Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Koiter
@massey6465 zoiets? Het is als het ware een y spitsing in de uitlaat
massey6465
@Koiter ja zo iets ja danku
Fendt926Driver
Kijk bij de uitlaat of er ergens een klein stukje pijp tussen zit. Of een demonteer bare demper.
maak op die plek met dezelfde flenzen jou open pijp .maar voor dat je hem dichtlast op het eind maak je er op 2 plaatsen een gaatje in waar een pin door kan waar jij een rond ijzeren plaatje op last waar een paar 12 of 14 mm gaten in boort. Uiteinde van pin haaks om halen en jij hebt 2 handbediende kleppen in de demper. Open gezet door jou bij meer lawaai en dicht gezet door jou vader bij minder kabaal.
massey6465
@Fendt926Driver ja zou zo kunnen danku voor de tip

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0