International 844 - Keuring chassisnummer en achterwiel

Hallo onze international 844 is afgekeurd er staan 2 chassisnummers in ééntje is bijgeklopt nu hebben ze op de autokeuring gezegd dat we naar fabrikant moeten mailen om één te laten verwijderen weet hier iemand raad mee.
Tweede punt van afkeuring linker achterwiel zit speling op , als het op de schudder staat op de autokeuring beweegt hele wiel wat zou er stuk zijn , en hoeveel bedragen eventueel de kosten ongeveer.
Bvb bedankt Vester
vester

Reacties

erik9831
4x4 of 4x2 ?
ErDee
Wtf...
erik9831
@ErDee Ik had verkeerd gelezen, dacht voorwiel ... Maar is achterwiel.

Dan komt bij mij die gedachte ook op 😄 + dan nog 2 chassis nummers, van 2 eentje gemaakt dus.
ErDee
@erik9831 gaat me eerder om het verhaal haha
Als je een wiel los hebt dan kun je punt 1 zelf al zien (vreemd als je het niet eens merkt) of er bouten in het wiel los zijn en als je speling op de as hebt wil ik de rest van de trekker niet eens meer zien.
En dan dat met dat chassisnummer.
vester
Trekt maar op 2 wielen 4x2
Wimsumar
Beste Vester:

Quote:
2 chassisnummers

Klopt, dat hebben ze in de fabriek al ingeklopt:

ihace.de/02_motor/ihcmotoren_seriennummern.htm/

Speling achterwiel:
Losse wielmoeren.
Losse velgpan in velg.
Versleten lager in de achteras.
echte844
Hoogstwaarschijnlijk het lager in de achteras. dit is makkelijk zelf te repareren als je een beetje fatsoenlijk gereedschap hebt en iets om mee te tillen. De kosten voor de onderdelen (lager + keerring) zullen ergens tussen de 150 en 200 euro zijn. Het nummer wat je moet hebben staat ook rechts (van achteren gezien natuurlijk) boven de vooras net onder het witte schermpje ingeslagen. Als het een 844 is zal dit beginnen met D030250 D0............... een 844 s is D030260 D............
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!