Fendt 102 S - vuldop hydrauliek olie

Waar is de vuldop van de hydrauliek olie bij deze trekker. Ik heb de dop voor de versnellingsbakolie gevonden, en wat smeer ingangen. En helemaal voorop op het motorblok rechts een peilstop en linksvoor een vuldop. En hier geeft de leilstok voldoende aan, maar de hydrauliek werkt niet (voldoende). dan zit er links bij de koppeling op het motorblok een schroef met een glaasje - gedft olie stand aan neem ik aan, en die staat heel laag. Volgens mij moet hier de hydrauliekolie in, maar ik kan de vuldop niet vinden. Kan iemand aangeven waar ik die kan vinden?

bvd

Jacob
jacobfendt

Reacties

old man jose
Is bij fendt hydroliek en achterbrug niet één?
sanderwoude
Is wat old man zecht
kijk foto maar tractorfan.nl/picture/236782/
sanderwoude
Bedoel is niet wat old man zecht
jacobfendt
Dank voor de snelle reacties

dat zou kunnen, maar ik zoek de vuldop. Op de foto van de link zie ik een zelfde soort doorzichtige schroef, maar ik zou graag de plek van de vuldop weten - is dit links voor (aan de andere kant dan de peilstok)?

bvd

jacob
mark_geffen
.
sanderwoude
Boven het kijkgat zit du vul dop
tijmen
De vuldop zit achter de stoel.. daar moe tje de hydrauliekolie bijgooien

kan niet missen, als je de stoel helemaal naar achter schuift, dan zit de stoel zo`n beetje boven de vuldop..
jacobfendt
Dank jullie wel - ik ga het proberen. Moet het kijkglas vol zijn of minder? Er zit nu een bodempje in.

jacob
fendt-412
Rechts boven het glaasje zit de vuldop.
Olie moet ongeveer te zien zijn in het glaasje. Want als je de hef omhoog hebt en vult zal het peil een paar cm stijgen. Blijft nooit constant.
jacobfendt
Dank jullie wel!! De hefinrichting doet het weer. Geweldig

jacob
john633
Voor zover ik weet moet de olie halverwegen het kijk glas staan als de hef helemaal naar beneden staat.Zo staat ie bij onze 102 ook altijd
TomH
Je zou na een paar uur nog even kunnen kijken of het pijl nog het zelfde is wanneer deze lager is geworden moet je de achter brug ook even pijlen als deze hoger word is je hef manchet waarschijnlijk lek.
robert_fendt
Ik gooi er altijd zoveel olie in dat het tot bovenaan het glaasje zit. Vaak zit er op zo'n glaasje een rode stip in het midden. Voor mijn gevoel zit er dan nog net genoeg in, maar moet er niet minder in zitten. Dit is zo bij onze quad, fendt 105s, hogedrukspuit, compressor enzv.
Doen andere mensen het ook zo?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!