New Holland TM 135 - Hoe aanjager/ kachel vervangen

Hallo leden
We hebben een newholland ts 100 waarvan ik de aanjager wil gaan vervangen van de verwarming/airco. Heb de de boven de dakluik los gemaakt en de schroeven van de aanjageros gedraad. Maar nu komt mij probleem er zitten waarschijnlijk nog 4 schroeven aan de onderkant waar ik niet bij kan komen. Weten jullie daar een oplossing of een truc voor dit probleem

Alvast bedankt voor de reacties

Werner
rosendaal

Reacties

+1
jd4050
Daar is met goed fatsoen niet bij te komen. Als je de oude kachelmotor toch weggooit zou je deze met beleid kunnen slopen waarna je er later wel bij kunt om de schroeven los te maken. Dan hoef je de kachelbak niet er uit te halen.
+1
nhmonteur
De kachelmotor bij een ts is inderdaad heel lastig los te halen. Vaak lukte het mij doormiddel van een kleine ratel met verlengstuk en daarop een schroefbitje.
Als je ze eenmaal los hebt en je de nieuwe motor erin zet, dan zijn de schroefjes bovenaan meer dan genoeg om goed vast te zitten.
rosendaal
Bedankt heb het geprobeerd maar flink wat prutsen met diverse sleutels en uiteindelijk is het gelukt. Had beetje op gehoopt dat er een makkelijke truck zou zijn
+1
nhmonteur
@rosendaal op zich zijn ts tractoren makkelijk om aan te sleutelen, maar dit is een van die dingen die niet makkelijk te verwijderen zijn. Maar goed het is je gelukt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!