Waar is niemeyer in opgegaan?

Hallo tfers,

ik vroeg mij af waar niemeyer is gebleven en waar het in is opgegaan? Is het onderdeel van kuhn of krone geworden. of zijn ze compleet uit de markt gestapt?

gr jan
jannie2001

Reacties

SJB533
Hooibouwmachines zijn Ziegler geworden
assink
En ziegler hooibouwmachines is failliet gegaan. Niemeyer ploegen waren er altijd nog wel, maar of dit nog bestaat heb ik geen idee van.
Husqvarna
@assink
Niemeyer ploegen worden nog gewoon gemaakt in Hörstel, en volgens mij was het door Vogel&Noot overgenomen, en die weer door Amazone, en later is V&N weer door een Belgisch bedrijf overgenomen. Hoe het nu precies zit is me een raadsel.
+1
frank_mf
@Husqvarna
Heb toevallig pas iets over V&N geschreven.
mechaman.nl/landbouwmechanisatie/2017/…
Husqvarna
@frank_mf
Ze hebben Niemeyer ploegen in 2003 weer verkocht (3/4 v.d. aandelen) omdat het geen winst draaide, maar aan wie heb ik nog niet kunnen vinden.
wotan2
@frank_mf troostwijk heeft toch ook een gedeelte van VN geveild?
Husqvarna
Hier staat trouwens (Profi) ook een heel verhaal over Vogel & Noot en Niemeyer:
profi.de/dl/9/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!