International 644 - International 644 - Koppeling

Mijn Koppeling komt erg laat .
Op het laatste moment pakt hij op .Is hij dan versleten of kan dat nagesteld worden? En dan waar dan?

groeten Nicolaas
NicolaasK

Reacties

jo845xl
Je kunt dat inderdaad nastellen maar als ie zover is zoals jij beschrijft raad ik je aan om hem doormidden te halen want dan heeft ie z'n beste tijd wel gehad .
Rickvh94
Dat is zeker bij te stellen, mits de koppeling nog goed is.

drive.google.com/file/d/…#

pagina 76 en 77

hier staat dat de totale slag(B) 150mm is en de vrije slag(A) 22mm alte ausführung (voorwielaandrijving?) of 40mm gegenwärtige ausführing (zonder vierwiel?)

Is af te stellen door onderdeel nr6 in nr 5 te draaien.
succes
+2
ErDee
Het schijnt te moeilijk te zijn om de ogen open te doen en gewoon even aan de tractor te kijken... in plaats daarvan moet je het met half kloppende info van TF doen.
echte844
@ErDee Ik weet niet hoe groot jij bent maar ik met mijn 1.92 moet wel naar beneden kijken om te zien waar je de koppeling moet verstellen. Ik heb wel eens mijn teen eraan gestoten als ik op blote voeten rij. maar dan zie ik het nog niet.
ErDee
@echte844 wat een constructieve reactie
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!