International 633 - Distributie tandwiel brandstofpomp afstellen

De brandstofpomp van de trekker is eraf geweest voor revisie en nu staat het tandwiel van de brandstofpomp niet meer goed op tijd , de trekker start dus niet . Weet iemand hoe de merktekens van de tandwielen moeten staan ? er staan veel tekens en nummers op maar kan nergens vinden hoe ze op elkaar aan moeten sluiten .
Huusman

Reacties

Wimsumar
Agro-Henk
Hallo Wim,met Henk
Op de krans staat een streep, waarschijnlijk moet je hem tevoorschijn toveren,door met een koevoet de krans rond te draaien tot hij te voorschijn komt, als je zover bent dan draai je de brandstofpomp ook zover rond dat die twee streepjes bij elkaar staan.
Dan monteer je de brandstofpomp,je hebt een paar millimeter speling op de pomp.
Die twee streepjes moeten gelijk staan.
Dan moet hij weer gaan lopen.
Succes
Henk
old man jose
@Agro-Henk
En dan kan de pomp nog verkeerd staan.
Teken tevoorschijn halen als de eerste cilinder de kleppen gesloten zijn.
dan de pomp op tijd zetten.
Huusman
Bedankt voor de reacties , ga ermee aan de gang !
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 en hebben de trefwoorden brandstofpomp en afstellen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!