Even voorstellen: hoover

Hallo, ik ben een gepensioneerde leraar die 29 jaar in het technisch onderwijs heeft les gegeven. Elektriciteit, elektronica , pneumatica en hydraulica waren mijn vakken. Hiervoor heb ik ook nog 13 jaar in de onderhoudsdienst van houtbewerkingsmachines gewerkt. Dus mijn interesses zijn altijd in de techniek geweest.
Zelf ben ik nu een MF 135 aan het reviseren en volledig in orde aan het stellen, das veel werk maar heel leuk om te doen.
hoover

Reacties

Fendt926Driver
Welkom.
als je vragen hebt zijn er op dit forum meestal wel mensen die weten hoe het wel moet. Of ze kennen wel iemand die het weet.
a3vandiejen
Hallo welkom, en af en toe een foto van de 135 is altijd leuk.
Arnoldvd
Welkom op tracktorfan, veel plezier hierzo
Wimsumar
Beste Hoover:

Quote:
een MF 135 aan het reviseren

Laat een glimlach op uw gezicht ontstaan bij de T.F.-vraagbaak Massey-Ferguson 135:
( Of, als gepensioneerd leraar, teleurstelling, vanwege het soms bedroevend lageT.F.- kennisniveau 😛 )

tractorfan.nl/machine/massey-ferguson/…

Meer M.F.-info:

annatefka.com/

Voor achter de geraniums:

tractorfan.nl/pictures/type/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!