Tractorbouwer Deere verhoogt winstverwachting

De Amerikaanse fabrikant van landbouwmachines Deere schroeft zijn winstverwachting voor het lopende boekjaar op, dankzij een aantrekkende vraag naar onder meer tractors en maaidorsers, met name in Zuid-Amerika.

Deel dit topic

Reacties

mf gek gerbert
Hoorde laatst onelonelyfarmer op (YouTube) zeggen dat het juist minder ging met de verkoop van trekkers en maaidorsers en dat ze de prijs van onderdelen flink hadden opgeschroefd
casejxu
@mf gek gerbert dan verhoog je toch ook de winst???
mf gek gerbert
@casejxu
Ja dat klopt maar niet door de verkoop van nieuwe machines
jammermaarhelaas
@mf gek gerbert

Ik denk dat de klant daar pas achter komt wanneer er iets vervangen moet worden of kapot is, en dat is enige tijd na aankoop.
Ook andere merken kennen dat trucje, onderdelen naarmate de leeftijd vordert veel duurder maken, klant heeft weinig of geen keus... 2 maal de prijs van 10 jaar terug is dan geen uitzondering.
Wimsumar
Beste Jammermaarhelaas:

Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
2 maal

Wat is er in zelfde periode met de prijs van nieuwe trekkers/machines gebeurd? (En dat terwijl de kwaliteit "2 maal" zo slecht is geworden(!) ).
jammermaarhelaas
@Wimsumar

Quote:
Wat is er in zelfde periode met de prijs van nieuwe trekkers/machines gebeurd?

Daar let ik niet zo op, hoef gelukkig geen nieuwe tractor te kopen en machines met grotere capaciteit, ook tweede hands, zijn in mijn geval al snel te duur/niet renderend.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden landbouwmachines en telegraaf geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0