International 1255 - Tandwiel toerenteller Werkt niet?

Hallo

ik wil mijn toerenteller weer werkend krijgen nu ben ik met deze klus begonnen aan wat ik dacht dat 2 avondjes werk zou zijn. Ik heb een 2 de hands haakse overbrenging gekocht omdat ik dacht dat die kapot was omdat die niet draaide als ik de kabel eraf haalde. Nu met het afbouwen van radiateur en vin om bij de haakse overbrenging te komen ben ik erachter gekomen dat ze de oude helemaal dicht gekit hadden omdat ze de draad uit de haakse overbrenging gemold hadden. nu ben ik de distributie deksel aan het demonteren wat geen pretje is en nu zie ik dat het lijkt alsof er op het tandwiel zelf ook iets mist. op het moment is het tandwiel vlak terwijl er naar mijn inzicht iets uit moet steken om de haakse overbrenging mee aan te drijven. Heeft iemand dat tandwiel gezien en of kan bevestigen dat ik was mis??
timotje112

Reacties

Corne S
Als het goed is, zit er nog een stiftje tussen, tussen de haakse overbrenging en tandwiel. Tenminste dat is bij de 44 serie en ouder wel zo
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1255 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!