Illustratie van:

Steyr CVT 170 - Verstelbare Trekhaak voor trekkertrek

Hallo eerst reed ik altijd met onze steyr cvt 170 met een ring mee met trekkertrek alleen dit was eigenlijk net te laag en nou wil ik graag een verstelbare trekhaak maken hoe kan ik dit het beste doen met de k80 koppeling die in de weg zit?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hierbij een foto met de ring

Reacties

DANOONTJE POWERR
Zit de koppeling qua hoogte ook in de weg?
Zo nee dan kun je gewoon iets in de slee maken.
Zo ja dan zal je die op één of andere manier weg moeten halen.
thijs-oomen
@DANOONTJE POWERR jaa die zit net wel in de weg ik wilde er eerst een plaat schuin over heen laten gaan maar dan klopt die 10 % regel ook niet meer
PatrickNH
Ik doe altijd die 8 bouten waarmee de kont aan de avhterbrug zit losdraaien, dan vat ik de kmt/slee dr af en heb ik daar een mooie korte variant van gemaakt... Mijn trekhaak is nu 46cm uit hart achterbrug.
thijs-oomen
@PatrickNH ahh ja okee dat zou ook een mogelijkheid kunnen zijn tis alleen makkelijker alsje het gewoon in de slee zou kunnen schuiven maar dat ga niet mee vallen denk. Mijn gewichten rek zit ook in die slee dus kan die er eigenlijk niet af halen.
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @thijs-oomen:
dat ga niet mee vallen denk

Juist wel, gewoon een losse plaat met trekpunt in je slee en die verbinden met een draadeind aan je gewichtendrager.
thijs-oomen
@DANOONTJE POWERR jaa alleen dan zit die koppeling in de weg of is die makkelijk los te maken?
+1
DANOONTJE POWERR
@thijs-oomen Dat kan ik op de foto niet zien maar die zal wel weg moeten ja.
meelezer1
Aan beide zijde van het oog twee strippen aan lassen. Hieraan schroef je twee spindels die ja aan het ander eind aan de slee maakt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr CVT 170 en hebben de trefwoorden zelfbouw en trekhaak geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN