Illustratie van:

Ford Select-o-speed - Aftekas kabel

Wij zijn een ford 4000 select o speed aan het opknappen alleen de aftakas kabel ontbreekt, onse vraag is heeft iemand een complete pto Kabel liggen .gr Toon en Otto de Nijs.

Deel dit topic

Reacties

appie1967
@RPCounty mss wel anders weet hij mss wel raad
+1
RPCounty
@appie1967 en dat heeft ie.
RPCounty
Dat is een complete unit met de trekknop en al. Is niet los te koop.
selectford
@RPCounty wij bedoelen ook compleet kabel en bedienings knop heb jij die nog gr toon.
RPCounty
@selectford volgens mij heb ik die nog nieuw liggen. Heb ik een paar jaar geleden in engeland nog weten te vinden. Probleem met een gebruikte is altijd dat de schroefdraad van het aluminium weggerot is. Dit is een nagel nieuwe.
selectford
@RPCounty is die te koop
RPCounty
Ja die is te koop. Ik wil voor t geheel 300 hebben. Een losse bedieningskabel voor de veranelli g kost al meer dan 500 dollar. Dus dit is acht niet te duur. Kan m bezorgen als je wilt. Ik moet vermoedelijk nog naar numansdorp van de week

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford Select-o-speed ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN