International 644 - brandstofpomp op tijd zetten

Oke dank jullie wel koppeling is gelukt, heb nog wel 1 vraag de timming van de tandwielen staan goed brandstofpomp op 2 hij krijgt diesel zat maar slaat alleen niet aan kan er iemand mij uitleg geven hoe de brandstof pomp moet staan ten opzichte van de cilinders of kleppen ofzo de rest is allemaal dicht gebouwd dus zie mijn tandwielen niet meer. ben met het opbouwen vergeten om de brandstofpomp zelf te controleren .
Cvdijke28

Reacties

redeagle14
@Cvdijke28 als cil 4 tuimeld staat cil 1 op inspuiten. Dan moet de pomp bij poort 1 staan. Even terug draaien en weer vooruit tot hij op de juiste graden staat dan moet de pomp achter de deksel goed staan.
old man jose
So ist mer krek.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!