Illustratie van:

Bungartz Onbekend - Wie kan mij meer vertellen over dit merk en type tractor

Ik kan van een kennis uit Zuid Duitsland een Bungartz kopen. Deze staat al jaren op een familie boerderij en nu wil men er vanaf. Ik kom zelf niet uit de tractor wereld, maar ben wel geïnteresseerd. Ze vragen €3500,--. Er zit een Duits Kenteken op. Wat is handig en ook mogelijk? kenteken eraf halen of met kenteken hier invoeren? en is de vraagprijs reëel? Is dit type een collectors-item? wie weet wat voor type dit is?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Wimsumar
Beste MartinZaandam: Dat is een mooie, bijzondere verschijning! (Originele staat? ).
Voor die prijs houdt je die kennis wel te vriend. 😎
B.T.W., is het een BUNGARTZ T7 met 2-cilinder MWM-motor?

A3van Diejen had een BUNGARTZ-infolink geplaatst in het "tweeling-topic" (waarvan 1 is verwijderd).

bungartz.nl/hist-bungartz_nl.html/
+1
MartinZaandam
@Wimsumar Hallo Wim,
Hij staat al jaren bij een familie op de boerderij in Zuid Duitsland. Misschien dat ik er binnenkort "even" heen rij om te kijken. Het is 1000Km, de eerste 930 is Autobahn en dan 70 km B-weg. Als het iets bijzonders is, vind ik het leuk. Nu heb ik mij sleepboot nog, maar zo'n trekker in de schuur is misschien voor in de toekomst leuker om eraan te knutselen en voor evenementen. Of hij origineel is weet ik niet. Ook is niet duidelijk te zien, hoe de achterkant eruit ziet. Ik wacht nog enkele reacties af en bel ze dan op, dan weet ik misschien iets meer, waarnaar ik kan vragen.
old man jose
Dit is een smalspoor oftewel een zgn Boomgaard of wijnbouw tractor.



google.nl/search/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van bungartz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN