Illustratie van:

Ford 8210 - Beweegbare hendel bij schakelstangen

Hallo

Op mijn Ford 8210 zit aan de andere kant van de schakelstangen een soort stang/hendel deze wil rond draaien maar kan niet bedenken waar die voor dient. Is er iemand die weet waar die voor is

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Om deze stang gaat het

(klik om te vergroten)

Reacties

Patrick8210
Hoi,
Bij mij zot deze gekoppeld aan de stang die er onder ligt en dan weer naar een volgend punt verder naar voren. Kan er zo not goed bij om te kijken. De mijne is niet zo gestript als die van jou.
arnoba
Ik ben niet helemaal zeker maar is deze nergens verbonden met de schakelstangen aan de andere zijde? ik denk dat dit een onderdeel van de schakelbeveiliging is die moet vermijden dat je kan schakelen zonder ontkoppelen (voor zover ik het uit de foto kan opmaken)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN