Fordson Dexta - Wil niet meer starten

Hallo,

ik heb laatst mijn dexta laten lopen en startte gewoon goed, echter nadat ik een paar kilometers gehad heb ik hem uitgezet en startte die daarna niet meer. hij krijgt tot aan de pomp diesel en is ontlucht, bij de verstuiverleidingen komt niks. opvoerpompje misschien toch slecht? iemand advies of ideeën wat te doen?

hoor het graag

jorn mols

Deel dit topic

jorn-mols

Reacties

JD-4450
Hey Jorn, kan het zijn dat er water in het systeem zit? Ding heeft toch de hele winter bij Mousset in de schuur gestaan?
Ik heb het met de de dexta van een kameraad ook ooit meegemaakt dat het tankfiltertje verstopt zat. Kreeg wel een beetje diesel bij de pomp, maar niet voldoende.

Mvg. Naard
jorn-mols
Hey Naard,

tank is bij opknappen volledig gecoat vanbinnen en er loopt diesel wanneer ik de leiding loshaal dus waarschijnlijk iets anders.

gr jorn
ricooo12
Accu is die goed? Ik had bij mijn Dexta nieuwe accu in gezet en dag later startte hij al niet meer bleek er een lekstroom in het contactslot te zitten dus nu ander contact slot erop en accu weer opgeladen nou starten lopen.
Maar als jij zeker weet dat trekker elektrisch goed is en hij start niet dan moet je je dexta aan slepen, trekker of auto of dergelijke ervoor met touw aan je dexta in zijn 3 hoog versnelling zetten en dan is hij met een klein rukje aan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!