Gestolen bakwagen, voor het laatst gezien in Friesland.

Ik weet dat het geen landbouwtrekker is, maar deze bakwagen van een goede vriend van mij is afgelopen nacht gestolen en zou vandaag in Friesland gezien zijn, tussen Heereveen en Drachten. Dus deze bakwagen is mogelijk nog in Nederland.
Foto's in de link. kenteken is 9-VVG-61 voor de trekker en OL-86-RF. Gaat dus om een BE combi en oplegger en trekker kunnen mogelijk al van elkaar losgekoppeld zijn.

Bron

Bakwagen gestolen in Beuningen
beuningen.nieuws.nl

Deel dit topic

Reacties

+1
walker1
@Alex Miedema , kan ik dit ook doorzetten naar truckfan?
Alex Miedema
@walker1 ik heb ingeschakeld dat dit bericht daar ook getoond wordt.
walker1
@Alex Miedema Bedankt!
Hooiveld
@walker1 Waarom ga je dan zelf niet zoeken? Of ben je daar te lui voor, stel je voor dat je iets mist om over te kunnen zeiken hier op Tf. Het is inderdaad veel makkelijker om hier een bericht te plaatsen en een ander te laten zoeken.
+5
walker1
@Hooiveld Och is meneer ergens gepikeerd over? Ik moet ook gewoon werken en kan dus niet de hele dag bakwagens gaan zoeken. Bovendien kon ik dit ook niet op google vinden. Dit om voor jou even het verschil aan te geven tussen een bijzonder simpele vraag als wat voor kleur de velgen moeten worden, of waar op de gehele aardbol ergens een gestolen bus rond rijd.
Bovendien is deze bakwagen na 3 dagen gevonden, gouden tip kwam van iemand die het bericht via Facebook had gezien en zodoende de bakwagen herkende. Waarmee ik wil aangeven dat dit soort berichten zeker zeer nuttig kunnen zijn, dit in tegenstelling tot topics over de kleur velgen.
Hooiveld
@walker1 Het lijkt goed visweer te zijn, je hapt goed. Ik begrijp dat je niet de hele dag die bakwagen kan zoeken, omdat je hier bijna de hele dag met alles en iedereen moet bemoeien. Soms schaam ik me gewoon dat ik lid bent van deze club, je lijkt soms wel een bejaarde die over alles moet zeiken. En sinds wanneer bepaal jij hier wat nuttig is?

Je had dat dan ook wel even kunnen melden dat die wagen weer terug is, Mr Perfect. De verzekering pikte de fraude zeker niet van je goede vriend.
+4
walker1
@Hooiveld Ik heb tenminste vrienden 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden oplegger , trekker , gestolen , nacht , kenteken , friesland en be combi geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0