Illustratie van:

Massey Ferguson 155 - motor revisie

Wie hier heeft er ervaring met het reviseren van mf 155 zou hier graag meer over willen weten onderdelen en dergelijke waar haal je dat
heeft de mf 155 wel bussen wie kan me daar antwoord opgeven

Deel dit topic

Reacties

lanzkundendienst
In een mf 155 (AD 4.203 motor) zitten droge bussen, dit zijn vrij dunne bussen. Ik zou eens informeren bij het mechanisatiebedrijf bij je in de buurt. En ik zou ook de drijfstanglagers meteen vernieuwen.
staaf
Vrijwel alles kan je op Kramp.com krijgen, echter dit kan je meestal als particulier niet bestellen. Dit moet je dan via een dealer doen die bij jouw in de buurt zit. Wel een tip, heb geduld en neem er de tijd voor. Het is een hele ingreep en dat kan je beter goed en rustig doen, dan gehaast en slecht. Succes!
john deere 7810
Ja vervang alles wat niet helemaal fuctioneert ook van waar je denkt ach laat maar Gewoon doen! wij hebben trouwens ook een 155 (zie profiel foto's)
jan-niks
Oke jongens leuk die reactie`s heeft iemand ook een idee van wat zo`n grap gaat kosten
vast wel iemand geweest die het gedaan heeft bij een soort gelijke tractor
staaf
Kijk anders eens op histoparts.com of vraag een prijs opgave aan de dealer van de onderdelen die je eventueel wilt bestellen. Denkdat je per cilinder zo'n 120-150 euro kwijt ben.
EdwinEenink
Ik heb mijn motor van de 65 mk2 gereviseerd ook een ad 4-203 motor. Ongeveer €1500 dan heb je alles nieuw. Krukas geslepen, nieuwe kleppen, nieuwe klep geleiders nieuwe bussen, zuigers, veren, lagers etc
EdwinEenink
Ik hoop dat bij jou de krukas niet geslepen hoeft want dat kost aardig wat geld, ongeveer €400

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
8