Illustratie van:

Mc-Cormick D 322 - Hoe stuurinrichting monteren, welke onderdelen nodig?

Ik wil mijn stuur vervangen van mijn Cormick D322. Het is een stuur met een conisch gat en spiebaan van 24mm. Ik kocht een model bij Histoparts, maar dat liep na aandraaien van de stuurmoer vast tegen het huis van de stuurinrichting.

Ik ben vervolgens op onderzoek gegaan en het viel mij op dat er in de stuurbuis een veer en een ring zat. Vervolgens in het onderdelenboek kwam ik dit tegen:
715 852 R1 Halslager (heb ik niet)
715 554 R1 Druckfeder (heb ik wel)
715 872 R1 Zentrierring (heb ik ook)

Dat halslager heb ik dus niet. Aan de hand van de tekening kan ik niet begrijpen hoe die veer, ring en dat lager onderling werken. Kan iemand me dat uitleggen?

alvast bedankt!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Mrtn Hwr
Ondertussen heb ik uitgezocht hoe dit werkt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 322 en hebben de trefwoorden onderdelen en stuurinrichting geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0