Illustratie van:

Feldmeister WL20E - iK BEN OP ZOEK NAAR DE LETTERS FELDMEISTER VOOR OP DE MOTORKAP

WIM CREEMERS
0654740636

Deel dit topic

Reacties

are550
Deze zijn te bestellen bij het feldmeister museum .
ik moet de gegevens op zoeken heb ik zo niet bij de hand
ruud
Wesseler-club.de kun je ze bestellen.
Het museum zit in altenberge dld. Uurtje over de grens bij enschede. Deze is 1 x in de maand open. Daar lopen nog een aantal oud werknemers rond die je heel veel kunnen vertellen.
Mvg. Ruud
walker1
@marc102 ander topic op deze site:
tractorfan.nl/topic/109177/
Frits33
Hallo, ik ben op zoek naar het gaas voor in de grille en de sierlijsten, weet iemand of deze nog te krijgen zijn en waar?
marc102
@Frits33 Feldmeister letters hebben we van het wessler museum gehaald. Sierstrips kunnen vervangen worden door "caravan strips" dit vertelde mij iemand op een oldtimer show. Hij had dit op zijn feldmeister zitten en het zag er voor 90% het zelfde uit.

Voor het gaas en sierstrips zou ik ook proberen contact op te nemen met de wessler club je weet maar nooit
ruud
Sierlijsten Zoek ik ook nog maar ze hebben er bij het museum inderdaad een vervanger voor het orgineel. In nederland alleen nog nergens gevonden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Feldmeister WL20E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0