Veiling INTERNATIONAL 7488 bouwj. 1985

Heren liefhebbers op gelet!Een linkje welke ik in mijn brievenbus vond.De veiling van één van de 16 geproduceerde 7488 tractoren,een waar collectors item. Wie een dikke 70 a 80 duizend dollar opzak heeft zou er misschien eigenaar van kunnen worden.We beginnen met 22....

Deel dit topic

Reacties

IHFan
Haha het is wel wat aparts kweet niet of dat dezelfde site is maar op tractorhouse.com/ staat ook wel eens dat soort spul.
pekelderboer
Als daar al weinig van zijn zijn er dan wel 7788ers gebouwt ?
magerehein
Hoger dan de 7488 gaan we niet Pekel...
IHFan
6388,6588,3588,3788 en de 7488 toch? weet je toevallig ook eeen site voor meer informatie over de Amerikaanse IH's net zo iets als je voor de duitse inters hebt? (www.ihc.de)
John k
Nou ja, dan maar gewoon een oud type voor 6000 dollar kopen op een auction en die in nieuwe kleuren overspuiten............
hobby-farmer
Nou @hein!!!! de 35 inruilen voor die 7488!!!! HAHAHA
magerehein
@ Pekel de 77 is een Steiger built trekker en niet zoals de 7488 een trekker van de Farmall works.Wel is er nog een slag lichter een 7288 uit die serie.

@ hobby-farmert als nou je ouwe sok es op de kop houd....
hobby-farmer
@hein!!! als ik de olde sok op de kop houd, gebeurd er helemaal niets!!!!!(ik heb gaten in de sokken zitten). dus ik ben ook platzak.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0