Waarom zijn topics verwijderbaar.

Waarom zijn topics verwijderbaar.
Het is al meerdere malen geweest dat ik op een topic gereageerd heb en als ik dan terug wil kijken is het topic verwijderd. Ik vind dit heel vervelend. Topics zijn in mijn ogen een databank voor alle T.F. leden en moeten ten alle tijden voor iedereen opvraagbaar zijn.
Op dit moment heb ik ook weer 3 reacties staan op een topic waarop ik gereageerd heb, maar de topic is verwijderd. Wat heeft het voor zin om ergens op te reageren als het weer verwijderd word.

Deel dit topic

Reacties

ster
Elke topic starter is vrij om zijn/haar eigen topic te verwijderen.
Admins kunnen ook topic's verwijderen.
Waarom dit gebeurt!!!
Helaas kunnen we er verder niets aan doen.
valmet 605
Waren het wellicht topics als welke trekker doe jij meestal na wanneer je naar school fietst? Of welke kleur heeft jou trekker? Dit soort reacties komen namelijk op dat soort topics... En dat is niet leuk.
+1
mike_v
Quote Reactie van @valmet 605:
welke trekker doe jij meestal na wanneer je naar school fietst?

Amateur. Dat moet je toch niet zelf doen? Je moet gewoon een speelkaart tussen je spaken hangen met een wasknijper 🤓 .
echte844
@mike_v Dat is de goedkope versie wij hadden een schoenpoetsblikje met weck elastiek en 2 wasknijpers.
Fordje4600
@echte844 ik maakte een trekbandje aan het frame die tegen de spaken kwamen
echte844
@Fordje4600 Dan ben jij een stuk jonger dan ik. We hadden die toen nog niet. Maar wel bierviltjes tussen de spaken, dat was ook stoer.
+2
Sanderrr
@valmet 605 Tegenwoordig gaat de jeugd met echte trekkers naar school 😛
Gerron
Soms gebeurt het dat iemand meerdere keren hetzelfde topic aanmaakt. Dan ben ik toch wel blij dat de overbodige topics verwijderd kunnen worden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0