Fendt 610S - Hoe Vloeistofkoppeling fendt 610s demonteren?

Hallo.

Mijn krukaskering lekt aan de Vloeistofkoppeling kant. Gaat om een 610s. Ik heb de trekker al uit elkaar. Ik moet nu de vloeistof koppeling verwijderen. Heeft iemand een idee hoe dat moet?.

Kan ik hem er gewoon van af trekken? Of moet ik de vloeistof koppeling uit elkaar schroeven.

Gr maarten
maarten-denissen

Reacties

arnoud
Vloeistof Koppeling door midden halen, en dan zitten er 8 bouten in en die moet je er nog uit halen en dan pak je de tweede helft er voor weg
Fendttrisixfan
@arnoud
Nee hoor, alle m8 boutjes die rond om rond in het vliegwiel zitten loshalen en dan kan de vloeistofkoppeling eruit, daarna bouten van vliegwiel los en dan kan je aan de krukaskeering
arnoud
@Fendttrisixfan ja dat bedoelde ik👍
Fendttrisixfan
@arnoud
AH oke, dacht dat je bedoelde dat de vloeistofkoppeling in 2 moest
radium45
@Fendttrisixfan Zo schrijft hij het wel.
Fendttrisixfan
@radium45
Dacht ik dus ook 😛
Wimsumar
Beste Maarten-Denissen: In onderstaande link op pdf pagina 47 de onderdelentekening van de vloeistofkoppeling zoals deze in de 300-serie zit. (Van de 600-serie kan ik geen documentatie vinden. Wellicht hetzelfde).

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…
maarten-denissen
Hallo. Bedankt voor de informatie. Ik moest de Vloeistofkoppeling eerst in 2e splitten. Zo kon kon de gehele koppeling eraf halen. Vervolgens vliegwiel eraf geschroefd. En daar achter kon ik eindelijk bij de krukas kering komen. Heb tevens ook gelijk het nokkenas kapjes nieuwe rubbers achter gezet.

Gr maarten
Fendttrisixfan
@maarten-denissen
Normaal moet de vloeistofkoppeling niet in 2
maarten-denissen
Bij 610s wel. Heb fendt deal er gebeld. Binnen in de vloestof koppeling zit het voorste deel van de vloeistof koppeling tegen de krukas aan geschroefd.
maarten-denissen
Sorry krukas moet vliegwiel zijn
Fendttrisixfan
@maarten-denissen
En buitenkant hangt toch ook aan het vliegwiel?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610S en hebben de trefwoorden demonteren en vloeistofkoppeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!