Illustratie van:

Miedema Kipper - Kosten zand stralen kipper

We denken er over om een Miedema kipper te kopen (6 tons) maar de verf laat een beetje los en er zit wat roest op, we wouden hem graag achter onze opgeknapte mf 65 koppelen, dan lijkt een roestige bak natuurlijk niet, daarom wouden we hem graag laten zandstralen, nu vroeg ik mij af of iemand van jullie weet wat dat ongeveer kost, aangezien we dan weten of we daarmee een goede koop hebben.

Deel dit topic

Reacties

+1
Wimsumar
Beste MFTrekker: Grappig, ik ben eigenlijk ook zeer benieuwd wat dat tegenwoordig kost.
Ruim 30 jaar geleden zocht ik ook een kiepwagen(tje). De vader van FerdinandDijkstra had een occasion. Het was een 5-tonner LeGrand en was internationaal gekleurd (geheel verroest). Bovendien leek het dat het ding bij iedere keer kiepen om was gevallen 😎. De prijs in "ingeruilde staat" zou 750,- zijn. Het opknappen zag ik zelf niet zitten. Na wat overleg en telefoneren zou een straalbedrijf het onderstel + bakbodem stralen en in de grondverf spuiten (naar ik me meen te herinneren) voor 1.000,-. Verdere afbouw (rondom nieuwe schotten/achterklep), verfspuiten thuisbrengen en B.T.W. zetten de prijs op totaal 3.000,-. Prijzen in guldentjes welteverstaan. 😄
Tom VB
Inschatting op basis van ervaring van ca. 6 jaar geleden. Zelf de-en monteren, alleen stralen ca. 750,- ?
tractorfan.nl/picture/503181/…
casejxu
De bak van onze jako Tiger 100 stralen en spuiten dacht 750 euro ex. Was paar weken terug
MFtrekker
Oké bedankt voor de reacties

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!