Illustratie van:

Deutz D5506 - Versnellingsbak- en hydraulische olie verversen

Beste trekker liefhebbers,
Zal me eerst voorstellen, want ben nieuw op het forum:

Mijn naam is Jan Willem en heb sinds 10 jaar een D5506 die het geweldig doet. Ik gebruik 'm om de wei te bewerken en de rijbak te slepen. Het onderhoud doe ik zelf en dat levert (tot nu toe) geen problemen op. We zag ik enige tijd geleden dat de hydraulische olie grijs is en dus aan vervanging toe.

Bij mijn D5506 wil ik de olie van versnellingsbak en hydrauliek verversen en heb de volgende vragen (ik krijg namelijk de handboeken op de site niet geopend):

-. Waar zitten de aftappluggen van de versnellingsbak. Ik meen dat het er twee zijn.
- Waar zit de aftapplug van de hydraulische olie. Zit er ook nog een filter in het hydraulisch circuit?

Zou jullie hulp zeer waarderen! Groet, JW

Deel dit topic

Reacties

michel-hidding
Idd 2 aftappluggen,filter voor hydrauliek zit voor de bestuurderstoel op het hydrauliekdeksel. geborgd met 3 moeren. Beste is om de koperringen van de aftappluggen ook te vervangen.

(klik om te vergroten)

Wimsumar
Beste JW430SE: In onderstaande link de DEUTZ-D5506 manual. Het hydrauliekoliereservoir zou met een hulppompje leeggepompt moeten worden. Je kan het meeste er ook uitpompen via de hydrauliekaansluiting ("losse" slang er in steken).
Je kan voor deze trekker S.T.O.U. / multifunctionele olie gebruiken. 1 oliesoort welke in alle reservoirs gebruikt kan worden.

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/Deutz_D5506.pdf/
5506
Hoi JW,

Hydrauliek olie kun je er ook uitpompen via het hydrauliek ventiel met een stuk oude slang.
voor werkplaatshandleidingen heb ik voor de meeste 06 Deutzsen. in het Duits. als je mij een sd kaart of usb stick stuurt kan ik ze voor je opzetten.neem ff contact op via fam.houkes@upcmail.nl dan help ik je ermee.

gr en succes
Rozema
@5506
De meeste staan inmiddels op de website, en gedurende de tijd zal ik de rest ook uploaden
@Rozema heb je allemaal Duitse of toevallig ook Nederlandse? 😄
Rozema
@ronald-deutz-fahr
Helaas heb ik ze alleen in het Duits en Frans.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN